Societatea ECOPAL DISTRIBUTION ofera cele mai bune servicii – DEBITARE,CANTUIRE si GAURIRE – in domeniul prelucrarii placilor PAL  melaminat , MDF , etc.

De asemenea societatea ECOPAL DISTRIBUTION ofera servicii de LAMINARE pentru panourile din PAL si MDF brut, cu diverse tipuri de  laminate: HPL ( peste 250 decoruri), laminate piatra ( 20 decoruri), laminate cupru , aluminiu, inox,, precum si laminate design.

Dotarea societatii cu utilaje cuprinde urmatoarele (pentru depozitele din Brasov si Bucuresti):

– Circular de tip HOZLMA HPP 300
– Masina de aplicat cant HOMAG KAL 210 AMBITION 2274

– CNC gaurire HOMAG 200
– Compresor de aer cu recipient de stocare (500 litri) ALMIG Seria COMBI 16-22 kw
– Instalatii de exhaustare SCHUKO tip VACOMAT 300 XP

Circularul HOLZMA HPP300 este un utilaj ultra performant de ultima generatie dotat cu tehnologie ecoPLUS pentru economisire de energie, comanda presiunii meselor cu perna de aer in functie de greutatea pieselor, dispozitiv central de presare la ghidaj, reglaj motoric pentru pretaietor, monitor touch 19?, carucior mobil cu clesti de prindere, instalatie automata de etichetare a pieselor individual sau grup, program de optimizare cu functii multiple (tine cont de textura, posibilitatea de rotire a formatelor initiale, introducerea in optimizare pana la 10000 de componente, calculul detaliat al timpilor de taiere, editare de etichete pe repere individuale, etc).
Transfer de date online plus port USB, comanda masinii CADmatic 4 – profesional

Masina de aplicat cant tip KAL 210 AMBITION 2274 are in dotare agregat de aplicat solutie de separare prin pulverizare care impiedica aderarea adezivului pe suprafata reperului; agregat de prefrezat cu freze DIA, agregat de aplicat adeziv A20, zona de presare cu 7 role, agregat de retezare H84 cu tesitura si drept, agregat de prefrezat asupra dimensiunii cantului, agregat tip ticling pentru razuirea cu profil PN10, agregat de lustruire,system POWER Control Hardware si Software teleservicenet, soft.Acest utilaj asigura aplicarea intregii game de canturi ABS(grosime de 0.4;0.8;1.0;2.0 si 3.0mm si latimi cuprinse intre 12 si 60mm), laminat,furnir si baghete din lemn masiv.

CNC gaurire Homag este un utilaj de precizie inalta,care prelucreaza intreaga gama de gauriri si frezari cu ajutorul sculelor DIA.Automatizarea de care dispune acest utilaj genereaza si o productivitate ridicata.

Compresorul tip ALMIG din seria COMBI de 16 – 20kw este utilajul care asigura calitate si cantitatea de aer pneumatic pentru toate utilajele din flux. Este prevazut cu un racitor si un drener pentru a purja automat condensul acumulat la fabricarea aerului.

Instalatia de exhaustare SCHUKO- Vacomat 300 XP este o instalatie introdusa in circuitul automat de fabricatie asigurand calitatea prelucrarilor cat si a ambientului de lucru.

Fluxul de fabricatie este constituit din:

1. Preluarea comenzii
2. Procesarea comenzii cu stabilirea termenelor de livrare
3. Taierea cu circular Holzma HPP 300
4. Cantuire cu masina de cantuit HOMAG Ambition 2274
5. Gaurire,frezare CNC HOMAG 200
6. Ambalarea produselor – paleti, folie stretch, benzi asigurare
7. Livrarea produselor – la cerere (contracost)

Comenzile se primesc de catre departamentul productie,se proceseaza computerizat,iar apoi sunt introduse in planul de productie.

Se tine cont de tipul de adeziv etilenvinilacrilice (standard,alb,brun inchis,transparent) sau poliuretanic pentru a grupa si selecta comenzile.Calitatea produselor noastre este de cel mai inalt nivel in piata din Romania si se datoreaza atat investitiei realizate cat si a personalului cu inalta calificare profesionala.