PLACI LACUITE PERFECTSENSE

Exclusive and high quality products.

Plăci lăcuite din MDF PerfectSense, creează o atmosferă exuberantă și reprezintă o categorie de produs premium. Acesta se împarte în douo categorii, gama PefectSense Gloss (grad de luciu 95-98%)si gama PerfectMatt anti amprentă (grad de luciu sub 5%).Aceasta gamă conține decoruri uni sau lemn în ambele variante de finisaj. Panourile pot fi folosite pentru aplicatii verticale in amenajari interioare.

PerfectSense Gloss

Reprezinta o categorie de finisaje premium, avand suprafata perfect neteda si aspectul lucios (PG). Datorita gradului ridicat de reflexie, incaperile par mai luminoase si mai spatioase.

TOATE PLACILE PERFECTSENSE GLOSS » 

 
 

 

 

PerfectSense Matt

Suprafata mata a placii PerfectSense Matt (PM) provoaca o senzatie tactila placuta, catifelata la atingere. Finisajul, creat cu cea mai moderna tehnologie, are proprietati anti-amprenta care previn aparitia urmelor inestetice.

TOATE PLACILE PERFECTSENSE MATT » 

 
 

 

 

PerfectSense FeelWood

Plăcile lăcuite PerfectSense Feelwood combină proprietățile a două produse de înaltă calitate pe un panou suport din PAL sustenabil: suprafața mată, catifelată și caldă la atingere, cu proprietăți anti-amprentă a plăcilor lăcuite PerfectSense Matt și structurile Feelwood cu pori sincron. Finisajul mat permite utilizarea plăcilor lăcuite PerfectSense Feelwood pentru o gamă largă de aplicații. Suprafața cu textură mată impresionează acolo unde furnirul nu se poate utiliza, deoarece nu rezistă la umiditate și căldură.

TOATE PLACILE PERFECTSENSE FEELWOOD »