PAL MELAMINAT

Exclusive and high quality products.

PAL melaminat este materialul ideal pentru aplicații orizontale și verticale pentru mobilier și amenajări interioare. Placa de PAL melaminat este formată dintr-o placă de PAL brut, acoperită cu hârtie decorativă impregnată cu rășini fenolice care se aplică simultan pe ambele părți. Plăcile de PAL melaminat au formatul standard de 2800x2070x18mm. Produsul este 100% reciclabil.

 
 

 

 

Decoruri Uni

Decorurile UNI inca domina in proiectele de amenajari interioare.Cand vine vorba de aceste culori, scopul lor este sa creeze un echilibru: acesta poate fi realizat fie pintr-o combinatie intre aceste nuante, fie printr-o completare neutra la un decor mai vivace.

TOATE DECORURILE UNI » 

Decoruri Lemn

Gama decorurilor de LEMN este mai variata ca niciodata si cuprinde atat decoruri care imita perfect lemnul natural, autentic, cat si decoruri care imita esente exotice si colorate.

TOATE DECORURILE LEMN » 

Decoruri FeelWood

Textura profunda a suprafetelor FEELWOOD se sincronizeaza perfect cu imaginea decorurilor. Astfel, FeelWood imita perfect lemnul si arata natural.

TOATE DECORURILE FEELWOOD » 

Decoruri Materiale

Tendinta catre naturalete se reflecta si in decorurile care reproduc materialele. Pe langa aspectul de beton si gips, decorurile materiale precum metalul sau marmura sunt din ce in ce mai folosite in proiectele de amenajari interioare.

TOATE DECORURILE MATERIALE »