LAMINATE

Exclusive and high quality products.

Laminatele EGGER combină rezistența cu designul atractiv. Acestea reprezintă soluția ideală pentru suprafețele orizontale sau verticale ce au o expunere medie spre ridicată la uzură, precum și pentru elementele curbate sau rotunjite. Laminatele pot fi aplicate pe plăci suport din PAL brut, MDF, HDF multiplex sau placaj. Colecția EGGER de produse decorative cuprinde laminate postformabile, în calitatea standard, dar și laminate cu nivel redus de inflamabilitate.

 
 

 

 

Decoruri Uni

Decorurile UNI inca domina in proiectele de amenajari interioare.Cand vine vorba de aceste culori, scopul lor este sa creeze un echilibru: acesta poate fi realizat fie pintr-o combinatie intre aceste nuante, fie printr-o completare neutra la un decor mai vivace.

TOATE DECORURILE UNI »  

Decoruri Lemn

Gama decorurilor de LEMN este mai variata ca niciodata si cuprinde atat decoruri care imita perfect lemnul natural, autentic, cat si decoruri care imita esente exotice si colorate.

TOATE DECORURILE LEMN » 

Decoruri FeelWood

Textura profunda a suprafetelor FEELWOOD se sincronizeaza perfect cu imaginea decorurilor. Astfel, FeelWood imita perfect lemnul si arata natural.

TOATE DECORURILE FEELWOOD » 

Decoruri Materiale

Tendinta catre naturalete se reflecta si in decorurile care reproduc materialele. Pe langa aspectul de beton si gips, decorurile materiale precum metalul sau marmura sunt din ce in ce mai folosite in proiectele de amenajari interioare.

TOATE DECORURILE MATERIALE »