BLATURI BUCATARIE

Exclusive and high quality products.

Gama de blaturi de bucatarie va permite sa creati proiecte de amenajare interioara extrem de variata.

Egger oferă o gamă largă de soluții pentru blaturile de lucru disponibile în dimensiunile 4100 x 600(920) x 38mm. Colecția de blaturi conține blaturi postformate (rază 3mm) sau cu cant drept (rază 1.5mm). Începând cu colecția EGGER 2020-2022 s-au introdus două tipuri de blaturi de lucru, respectiv cele din laminat compact cu format 4100×650(920)x12mm și blaturile de lucru PerfecSense TopMatt unde laminatul este lăcuit în structură super mată.

Blaturi de lucru PT

Datorita proprietatii anti-amprenta si a suprafetei robuste, blaturile de lucru PerfectSens Topmatt (PT) face fata cu succes provocarilor zilnice din bucatarie. Finisajul delicat si ultra-mat, precum si senzatia catifelata a acestuia il recomanda drept solutie ideala pentru amenajarile interioare in trend.

TOATE BLATURILE PERFECTSENSE TOPMATT » 

Blaturi de lucru Laminat Compact

Laminatele compacte sunt materiale robuste, impermeabile si igienice, ce pot fi utilizate ca blat de lucru in bucatarie. Miezul este disponibil in trei variante de culoare: negru, alb si gri deschis, fiecare dintre acestea asortandu-se armonios cu decorul blatului.

TOATE BLATURILE LAMINAT COMPACT »

Blaturi de lucru FeelWood

Adaugati bucatariei dvs. o nota de naturalete. Din punct de vedere vizual si tactil aceste blaturi de lucru seamana perfect cu lemnul dar sunt mai rezistente si mai usor de intretinut. Pe lungime blatul este cantuit cu cant de 1,5 mm, perfect asortat, iar pentru latime este disponibil si cant cu aspect de fibra in sectiune transversala. Rezultatul este un blat de lucru de inalta calitate, cu linii de design simple si moderne.

TOATE BLATURILE FEELWOOD » 

Blaturi de lucru postformate

Blaturile de lucru postformate sunt un produs clasic cu o bogata traditie. Aspectul fara urme de imbinare, se datoreaza laminarii continue atat pe suprafata blatului, cat si pe intreaga lungime a muchiei. Structura este caracterizata si printr-o senzatie mata si catifelata care evidentiaza eleganta si calitatea decorului.

TOATE BLATURILE POSTFORMATE » 

Panouri de spate Splashback

Un panou de spate cu aceleasi decor poate oferi unei bucatarii un aspect elegant. Totusi aveti optiunea de a aduce in prim plan panoul, alegand unul din decorurile contrastante ale colectiei. Acestea sunt realizate dintr-o placa suport din PAL brut de 8 mm, laminata cu decoruri diferite pe cele douo fete.

TOATE PANOURILE DE SPATE SPLASHBACK »