Despre noi


Firma ECOPAL DISTRIBUTION SRL s-a infiintat in anul 2003 , avand ca obiect de activitate comercializarea materiei prime pentru industria mobilei.

Cel mai important pas in dezvoltarea activitatii l-a constituit inceperea colaborarii cu firma EGGER , unul dintre cei mai mari producatori de PAL melaminat, blaturi bucatarie si multe alte produse dedicate productiei de mobilier din lume. Societatea noastra a fost printre primele din Romania care a inceput importul si promovarea produselor Egger (calitate si design superioare celor existente in acea perioada) , investind in propria colectie de stoc.

Pe parcursul dezvoltarii activitatii, intreaga colectie de PAL, blaturi bucatarie, MDF lacuit, ABS –uri a crescut, astfel incat, in prezent, avem pe stoc cea mai mare colectie Egger din Romania.

Gama de produse s-a imbunatatit si in directia placilor  tip MDF, avand acum pe stoc doua colectii apreciabile de decoruri lucioase : MDF LUXE ALVIC si MDF POLYGLOSS NIEMANN. De asemenea avem pe stoc si MDF furniruit cu furnir natural.

Punand accent pe calitate am ales sa colaboram si cu firma Hafele Germania punand la dispozitia dvs cele mai noi sisteme de feronrie din Europa.

De asemenea comercializam o gama variata de laminate:  HPL , laminate piatra, cupru, aluminiu, staniu, inox, coaja smochin, pluta, cu sau fara insertii metalice.